Voetreflexologie


9d48fb26af-Reflexologie-01

Voetreflexologie

Deze therapie is erop gericht lichaam en geest in evenwicht te brengen. Geschikt voor een bepaalde klacht of als onderhoud voor een optimale gezondheid. Deze speciale voetmassage is daarnaast ook nog eens heel ontspannend.
Voetreflexologie herstelt en/of onderhoudt een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam. Deze energiedoorstroming is de basis van een goede gezondheid en een goede doorbloeding door heel je lichaam.
Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten, de handen en de oren. Die plaatsen noemen we “reflexzones”. Massage van deze zones kan energieblokkeringen opheffen en aldus de gezondheid herstellen.
Voetreflexologie is geen geneeswijze op zich. Het relaxeert en harmoniseert lichaam en geest en verhoogt het zelfgenezend vermogen én de immuniteit.
Zo kunnen bepaalde klachten verminderen en zelfs geheel verdwijnen. Het is een ideale behandeling al of niet in combinatie met andere geneeswijzen, zowel klassieke als aanvullende.
Reflexologie is natuurlijk, eenvoudig, aangenaam en preventief voor een optimale gezondheid.

Indien u graag meer wil weten over reflexologie. Wat het juist is, de oorsprong ervan en vooral wat het voor u kan betekenen, lees dan zeker onze pagina Over Reflexologie.